Jabatan Kesihatan Malaysia

JABATAN KESIHATAN: produk INOVATIF UNTUK PENURUNAN BERAT BADAN. HILANGKAN 33 KG DALAM MASA 4 MINGGU TANPA BAHAN KIMIA, PUASA, DAN SENAMAN.

Dr. Ahmad Syafwan, M.D. Diiktiraf oleh Lembaga

Diet, senaman, dan "liposuction" kini merupakan kaedah utama yang digunakan untuk mengatasi berat badan berlebihan. Bagaimanapun, dengan mengambil kira fakta bahawa jumlah mereka yang mengalami obesiti terus meningkat, tiada satupun kaedah di atas boleh dianggap popular dan berkesan.
FLASH menjadi pengubah segala-galanya. Ia sejenis produk yang mencetuskan penurunan berat badan secara semula jadi.

Dr Ahmad Syafwan

Pengarah Pusat Perubatan Saintifik Negara, Doktor Perubatan, Doktor Merit Superior, pakar diet. Pengalaman kerja - 20 tahun


Apakah FLASH?

Jika anda sentiasa bergelut dengan lemak berlebihan yang degil dan tidak dapat menyingkirkannya dengan berkesan, mungkin metabolisme badan anda memerlukan sedikit rangsangan. Suplemen FLASH akan membawa badan anda ke keadaan ketosis, di mana badan akan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga dan bukannya karbohidrat.

Suplemen FLASH yang semula jadi sepenuhnya ini mengandungi beberapa bahan aktif yang membolehkan badan anda untuk menurunkan berat badan dengan lebih pantas dan dengan cara yang paling efekif dengan menyerang sel-sel lemak berbanding karbohidrat. Selain itu, anda juga akan merasakan peningkatan dalam tahap tenaga serta tidur yang lebih berkualiti. Senaman intensif tidak perlu sama sekali. Sedikit latihan regangan yang sederhana sudah mencukupi.

Ciri-ciri utama FLASH:
- Merangsang metabolisme semula jadi;
- Meningkatkan pembakaran lemak;
- Mengandungi bahan-bahan semula jadi;
- Sesuai untuk penggemar diet FLASH;
- Menggunakan sel-sel lemak sebagai sumber tenaga berbanding karbohidrat.

Suplemen FLASH ini mengandungi garam BHB dan keton yang digabungkan dengan magnesium, kalsium dan sodium yang berdos tinggi. Anda akan mendapat lonjakan tenaga semula jadi yang juga memberikan manfaat yang hebat untuk metabolisme anda. Peningkatan metabolisme ini adalah sangat baik untuk penurunan berat badan dan mengekalkan berat badan. FLASH berkesan walaupun dalam kes-kes jika berat badan berlebihan disebabkan oleh gangguan hormon. Jika anda terdedah kepada obesiti, maka produk ini adalah untuk anda!

Suplemen ini telah wujud di Malaysia baru-baru ini tetapi telah terbukti menjadi pilihan kegemaran ahli bina badan dan jurulatih mereka kerana ia memudahkan penurunan berat badan secara cepat dan mengekalkan peratusan rendah lemak di dalam badan.


Hasil selepas 30 hari mengambil FLASH


Hasil selepas 15 hari mengambil FLASH


Hasil selepas 22 hari mengambil FLASH


Hasil selepas 18 hari mengambil FLASH

Komen pakar penyelidik:


Dr. Antonius Raj Singh
Pakar diet
Pengalaman pekerjaan - 27 tahun.

"Perkara paling penting dalam proses penurunan berat badan adalah untuk tidak mengakibatkan kemudaratan kepada badan anda. Malangnya, kebanyakan daripada kaedah penurunan berat badan yang popular tidak memenuhi syarat ini. Adalah mustahil untuk sentiasa berdiet sepanjang masa. Lagipun, untuk kebanyakan orang, ia terlalu mencabar. Kerana melihat ketiadaan hasil, orang ramai mula menggunakan pil-pil yang mana kebanyakannya hanya membebankan badan yang menyebabkan gangguan hormon dan merosakkan fungsi sistem imun dan hati. Penurunan berat badan harus menjadi semula jadi dan tidak sepatutnya mengganggu proses -proses dalaman di dalam badan anda. Pada masa ini, FLASH adalah satu-satunya remedi yang memenuhi keperluan ini. Bahan-bahan semula jadi yang terkandung di dalam FLASH mampu meningkatkan fungsi metabolik di dalam badan anda, menjadikannya bekerja sepenuhnya. Pada masa yang sama, ia bertindak sebagai penyekat selera makan dan meningkatkan tahap tenaga anda.

Saya sering melihat wanita berlinangan air mata. Mereka telah mencuba segala-galanya tanpa mendapat apa-apa hasil atau sebaliknya mendapat semula berat yang hilang sebelumnya. Saya biasanya akan nasihatkan mereka untuk berusaha lagi dan mencuba sekali lagi. Sekarang saya syorkan pilihan yang lebih baik - FLASH. Ia boleh digunakan sebagai suplemen Makanan dan membantu menurunkan sehingga 33 kg dalam masa sebulan dengan cara yang semulajadi. Ia adalah remedi semula jadi sepenuhnya yang sesuai untuk semua orang tanpa mengira jantina, umur atau status kesihatan. Pengurangan berat badan dicapai dengan cara pembakaran lemak. Apabila badan memasuki keadaan ketosis, ia akan mula membakar lebih banyak lemak untuk digunakan sebagai tenaga. FLASH telah digunakan dalam bidang peMakanan di Amerika selama bertahun-tahun dan kini menjadi semakin popular di Malaysia ini. Saya mengesyorkan kepada semua pesakit saya dan tidak pernah mempunyai sebarang aduan."

Jabatan Kesihatan telah menyokong suatu pengundian di mana keputusannya telah melebihi segala jangkaan kami:

Undian yang dijalankan oleh Jabatan Kesihatan: Bagaimana anda menurunkan berat badan?

produk:
23%
FLASH
47%
produk alternatif:
8%
Sedang mencari penyelesaian:
17%
Saya fikir ia mustahil:
5%

Penting! Pernah disimpulkan bahawa musim sejuk adalah masa terbaik untuk mengurangkan berat badan. Disebabkan oleh penurunan suhu purata, metabolisma dan peredaran darah di dalam salur darah menjadi lebih aktif dan dengan itu meningkatkan lagi bekalan darah serta oksigen ke badan yang meningkatkan kesan yang diberikan oleh produk tersebut. Pengurangan berat badan berlebihan berlaku sebanyak 47% lebih cepat berbanding pada musim yang lebih panas. Fungsi badan dipulihkan sebanyak 100% semasa kursus rawatan itu.

FLASH berkesan meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak anda. Ia disyorkan untuk individu yang mengalami masalah berlebihan berat badan, menderita gangguan metabolik dan/atau diabetes.

PERHATIAN! Berhati-hati dengan produk tiruan! Di bandar ini dan di Malaysia, FLASH boleh dibeli di LAMAN RASMI PENGILANG SAHAJA!

Sila ambil perhatian!
Sekarang anda boleh menang diskaun tambahan FLASH. Klik butang "Putar". Jika anda bernasib baik, anda akan dapat memesan produk dengan harga diskaun! Semoga berjaya!

Putar

Kedai Kesihatan Malaysia No. 1

338 MYR 169 MYR
Diskaun peribadi anda berakhir di:

Diskaun 50%

203 komen sehingga hari ini
Ella Hamdan

Saya pasti akan mencubanya dan memberitahu awak hasilnya. Saya akan pergi ke kolej tahun ini. Saya nak mulakan kehidupan baru dengan bentuk badan yang baru. Saya dibuli di sekolah, terutamanya oleh budak lelaki. Semua orang berkata saya gemuk. Saya nak hilang 22 kg dan kelihatan seperti jelitawan di kolej!

satu jam yang lalu
Dr Ahmad Syafwan

Ella, yang paling penting adalah tidak berlebihan kerana produk ini agak kuat. Oleh itu, ia boleh membuat anda kehilangan 44 kg berbanding 22 kg.
Salam, Ahmad.

satu jam yang lalu
Maria Mohd

Kawan-kawan, saya telah cuba menggunakan FLASH. Jika digunakan dengan betul, ia memberikan hasilnya. Saya tak keterlaluan dan inilah rupa saya sekarang.

satu jam yang lalu
Eliza Ling

Malangnya, saya tak ada hasil lagi yg boleh dibanggakan kerana saya baru saja mengambil FLASH selama seminggu. Awak mungkin takkan percaya tetapi saya dah hilang 7 kg dalam 7 hari pertama. Hanya 40 kg lagi! Saya pasti saya akan berjaya! Saya mesti :)

satu jam yang lalu
Aradha Santhi

Hi. Saya mengambil FLASH dan dalam sebulan saya hilang hanya 9 kg : ((((

satu jam yang lalu
Dr Ahmad Syafwan

Aradha, anda mungkin telah membaca arahan itu dengan tidak betul. Terutamanya pencegahan cara penggunaannya. Sila baca lebih teliti dan ambil produk dengan mengikut arahannya dengan ketat!

Salam, Ahmad.

satu jam yang lalu
Claire Ng

Hi. Saya telah gunakan FLASH dan turun 24 kg dalam tempoh sebulan. Setahun selepas itu, berat saya tetap stabil! Ini adalah gambar saya:

satu jam yang lalu
Lissa Rahimi

Saya berjaya turunkan berat badan juga! Semoga berjaya kepada semua orang. Saya akan doakan!

satu jam yang lalu
Hani Suraya

Apabila saya mula mengambil FLASH saya terus makan apa yang saya suka dan tetap turun 20 kg. Saya rasa FLASH untuk penurunan berat badan adalah perkara terbaik yang pernah saya jumpa. Ciri yang paling luar biasa ialah kita tak perlu bersenam teruk di gym. Saya takde masa dan semangat untuk melakukannya. Ini penyelesaian terbaik untuk orang seperti saya! Saya syorkan! Ini adalah hasil saya:

satu jam yang lalu
Joshua Ong

Sebelum saya mula mengambil FLASH, berat saya 198 kg. Saya kurus semasa muda dulu. Tetapi seiring dengan masa, perut dan sisi pinggang saya jadi semakin besar. Ketika berusia 35 tahun, saya sedar yang saya perlu berubah dengan segera. Saya menghabiskan hampir setahun dengan bersenam tetapi saya tak dapat semula bentuk badan biasa saya. Tetapi apabila saya mengambil FLASH, saya menjadi kurus semula dalam masa hanya beberapa minggu. Sekarang saya sentiasa menjaga bentuk badan saya dan beberapa botol FLASH sentiasa ada dalam stok

satu jam yang lalu
Diana Osman

FLASH benar-benar menjadi penyelamat saya. Beberapa tahun yang lepas, saya alami kemalangan kereta yang buatkan saya tak dapat bergerak selama 8 bulan. Berat saya naik 71 kg pada masa ini! Saya beransur-ansur mula berjalan dengan tongkat. Saya tak dapat melakukan apa-apa senaman kerana saya terlalu lemah dan berat badan berlebihan pula menjadikan keadaan itu lebih teruk. Saya telah mencuba FLASH untuk kali pertamanya apabila rakan saya yang baru pulang dari India memberikannya kepada saya. Dia mencubanya di sana, sukakan hasilnya dan membawa pulang 2 botol dengannya. Sudah tentunya saya tak terlalu berharap. Hanya rasa ingin mencubanya. Saya mengambil penggantungan FLASH 2 biji sekali sehari. Saya perhatikan perubahan awal dalam masa seminggu. Saya tak boleh katakan yang berat badan saya turun mendadak, tetapi saya perasan yang badan saya mula berfungsi dengan lebih cepat dan pencernaan saya lebih lancar. Saya rasa yang metabolisme saya semakin meningkat. Saya turun 9 kg dalam 2 minggu pertama tanpa sebarang perubahan dalam gaya hidup saya! Baki 62 kg hilang dalam pencegahan 3 bulan. Saya sangat gembira dan saya rasa ia adalah nasib baik yang kawan saya kebetulan berada di India dan terjumpa produk FLASH. Jika tidak, saya tak tahu apa yang akan berlaku kepada saya. Mungkin, berat saya masih akan kekal 196 kg.

satu jam yang lalu
Watie Norman

Saya tak tahu pencegahan orang lain tetapi FLASH sesuai dengan saya. Saya boleh merasakan kehilangan 35 kg dalam masa satu setengah bulan. Dan ia terus turun lagi ;)

satu jam yang lalu
Radziah Hamdan

Pernahkah awak cuba untuk kurangkan makan? Apabila kanak-kanak memakan apa yang diberikan, ia OK. Tetapi apabila wanita dewasa melakukan perkara yang sama... Tak bolehkah awak kawal diri awak dan jangan makan begitu banyak?

satu jam yang lalu
Dr Ahmad Syafwan

Radziah, ada orang yang mempunyai kecenderungan genetik terhadap obesiti. Tiada diet atau produk boleh membantu dalam kes ini. Jika anda tidak cenderung mendapat obesiti, anda bernasib baik. Tetapi sebenarnya, tidak semua orang bernasib baik seperti anda.

Salam, Ahmad

satu jam yang lalu
Angie Wong

Radziah, saya sememangnya kurang makan tetapi ia tak berkesan. Berat badan saya tetap tidak berubah. Ia tak turun

satu jam yang lalu
Ani Farish

Saya terkejut melihat awak menulis mengenai FLASH sebagai produk yang diketahui hanya oleh pakar dietitik. Saya telah mengambilnya secara tetap selama 2 tahun sekarang. Pada mulanya ia membantu saya kehilangan 31 kg. Sekarang saya menggunakannya sebagai pencegahan dan suplemen. Rakan-rakan saya juga telah lama tahu mengenainya, jadi ia bukan sekadar rahsia awak :)) GAMBAR SEBELUM DAN SELEPAS

satu jam yang lalu
Suseela Mohanan

Kenapa awak perlu gunakan pendekatan 'satu saiz sesuai dengan semua'? Kenapa semua orang perlu langsing? Sebagai contoh, berat saya 159 kg dan ketinggian saya 5.48'. Dan saya tak malu mengenainya. Saya suka penampilan saya dan saya berasa hebat!

satu jam yang lalu
Dr Ahmad Syafwan

Suseela, trend dan fesyen pada abad ke-21 ini menjadikan wanita sanggup berkorban apa sahaja untuk cuba kelihatan seperti model. Ini sering memberi kesan terhadap kesihatan mereka. Oleh itu, kami mencipta produk yang boleh membantu menurunkan berat badan tanpa menjejaskan kesihatan orang ramai.

Salam, Ahmad.

satu jam yang lalu
Irina Shukri

Saya tinggal di bandar dan telahpun membuat pesanan Saya sedang tunggu ia sampai :)

satu jam yang lalu
Fasha Adelina

KAWAN2! Saya PERLU KURANGKAN 20 KG DENGAN CEPAT!!!!!!!! Saya TINGGAL DI RUMAH SELAMA ENAM BULAN DAN TAK SEDAR BERAT SAYA DAH NAIK MENDADAK. APA PATUT SAYA BUAT?? TOLONG!! SAYA TAK BOLEH DIET KERANA SAYA TAK TAHAN. SAYA HANYA AKAN MAKAN LEBIH BANYAK. GYM JUGA BUKAN SATU OPSYEN. IA MEMBOSANKAN DAN SAYA TERLALU MALAS.............................

57 minit yang
Dr Ahmad Syafwan

Fasha, kemalasan bukanlah sifat yperibadi ang baik. Tetapi awak bernasib baik. Terdapat produk FLASH dan itu betul-betul apa yang awak perlukan.

Salam, Ahmad.

55 minit yang
Juliana Adam

Adalah laman rasmi pengilang satu-satunya tempat di mana kita boleh membeli FLASH di Malaysia atau adakah ia dijual oleh beberapa kedai dalam talian yang lain?

52 minit yang
Dr Ahmad Syafwan

Juliana, anda hanya boleh membelinya di laman web pengilang untuk mendapatkan produk original.

Salam, Ahmad.

48 minit yang
Sharifah Intan
Saya telah lama mengambil FLASH. Saya ada masalah dengan berat badan juga, tetapi kini ia bukan masalah lagi. Saya makan semua yang saya nak. Walaupun berat saya naik sikit, saya mengambil FLASH untuk menyingkirkannya dan kembali normal.
45 minit yang
Fauziah Ibrahim
Hebat jika ia benar-benar berkesan. Namun, saya seorang yang skeptik. Saya lebih percaya pada kuasa pil daripada mana-mana suplemen. Tetapi, saya sanggup melakukan apa saja untuk mendapatkan bentuk badan yang cantik. Saya akan memesannya.
43 minit yang
Dr Ahmad Syafwan

Fauziah, saya cadangkan agar anda mengambil satu rawatan dan ini akan memberikan anda hasil yang boleh dilihat. Ia penting untuk mengamalkan diet yang sihat pada masa ini.

Salam, Ahmad.

39 minit yang
Jun Ilyani

BERAT SAYA 214 KG DAN SAYA TAK TAHU BAGAIMANA UNTUK MEMBUANGNYA. SAYA TAK NAK BERAT NAIK KE ANGKA 220 KG. APA YANG HARUS DILAKUKAN????? TOLONG SAYA!!!!!!!! BOLEHKAH SAYA BELI FLASH DI FARMASI???????

35 minit yang
Emma Malek

Jun, awak boleh mencarinya di sana tetapi saya membeli FLASH di laman rasmi pengilangnya sahaja. Nampaknya ia pilihan yang lebih dipercayai.

31 minit yang
Dr Ahmad Syafwan

Jun, yang paling penting ialah jangan panik. Buat satu-satu dulu. Malangnya, awak takkan jumpa suplemen ini di mana-mana farmasi. Saya dah jelaskan sebabnya di atas. Anda perlu memerintahkan FLASH dan mula mengambilnya mengikut arah. Sekali lagi, AMBILLAH IA DENGAN MEMATUHI ARAHANNYA jika anda ingin mencapai matlamat yang diinginkan.

Salam, Ahmad.

30 minit yang
Janet Chew

Hai! Saya seorang ibu beranak dua dan saya selalu cuba menurunkan berat badan. Saya tak boleh berdiet kerana saya tak boleh tahan walaupun hanya untuk beberapa hari. Saya hanya akan langgar diet itu dan makan terlalu banyak. Saya takde masa untuk bersukan langsung. Saya membaca artikel ini dan berasa bersemangat. Saya tak pasti bagaimana untuk mengambilnya (bolehkah ia diambil sebelum makan, atau selepas makan?). Adakah terdapat arahan pada botol? Ada petua tak? Tidakkah ia berbahaya jika berhenti menggunakannya? Bolehkah awak menjawab soalan saya atau beritahu saya di mana saya boleh membaca lebih lanjut. Terima kasih.

29 minit yang
Fiqah Zaid

Hello! Saya berusia 50 tahun dan saya terlalu ingin turunkan berat badan. Saya sedar yang ia dah terlalu sukar untuk melakukan apa-apa mengenainya pada usia saya ini tetapi saya terus berusaha. Saya buat keputusan untuk memesan FLASH. Saya buat pesanan baru selepas hanya beberapa minggu kerana kesannya sangat mengagumkan! Saya kehilangan 13 kg!! Sudah tentunya saya ada berdiet dengan sihat dan cuba bersenam, tetapi saya sememangnya tak menjangkakan keputusan seperti itu. Terima kasih untuk artikel ini. Saya syorkan FLASH kepada semua orang.

27 minit yang
May Ling

Ia perasaan yang hebat apabila anda terlalu inginkan sesuatu dan memikirkan yang ia hampir mustahil. Tetapi keajaiban berlaku. Saya sudah kehilangan 22 kg dan terus menurunkan berat badan pada kadar yang sama. Kawan-kawan saya kagum. Mereka ingatkan saya sedang ikuti diet yang ketat dan mereka bimbang pencegahan saya. Saya tak nak beritahu mereka apa-apa. Biarlah mereka teka)))))

20 minit yang
Dr Ahmad Syafwan

May Ling, jangan ucapkan terima kasih pada saya. Para doktor dan Jabatan Kesihatan sedang melakukan yang terbaik untuk menjaga kesihatan kita semua.

Salam, Ahmad.

17 minit yang
Ana Husin

Kawan-kawan, boleh bagitau saya di mana awak membelinya? produk ini tak dijual di farmasi. Saya tak nak beli yang tiruan kerana saya tahu yang ia tak berguna.

10 minit yang
Dr Ahmad Syafwan

Saya ingin mengatakan sekali lagi bahawa FLASH hanya boleh dibeli di laman rasmi pengilang SAHAJA Untuk mengelakkan kesilapan, klik butang 'Pergi ke laman pengilang' di bawah! Pengilang telah meluluskan diskaun khas untuk pembaca kami. Diskaun itu akan tamat sebentar lagi, jadi cepatlah embuat pesanan!
Berhati-hatilah dengan penipuan.

Salam, Ahmad.

7 minit yang
Susie Tan
Ia pencegahan yang berkesan. Ia membantu saya hilangkan lebihan berat badan dalam masa dua minggu sahaja. Ia juga kos efektif kerana ada diskaun.
1 minit yang
Selamat datang!

Anda boleh memesan FLASH dengan diskaun 50%!